Oferta
Czym się zajmujemy?
Zakres naszej działalności:
- tłuszcz wołowy,
- sosy,
- syropy owocowe,
- trufle,
- czekolady.
Oferta
Nasze produkty
Aioli
Sos wykonany na bazie majonezu i czosnku, pyszny z sałatkami, jagnięciną, mięsem pitta i rybami.
Andalouse
Emulgowany sos z ziołami, jest jednym z najlepiej sprzedających się na rynku, wykonany na bazie majonezu, z subtelnym połączeniem pomidora, musztardy i przypraw; ten lekko ostry sos doskonale komponuje się ze wszystkimi potrawami mięsnymi, drobiem, ale także z frytkami i przekąskami.
Cocktail
Emulgowany sos z pomidorami, na bazie majonezu i pomidorów z dodatkiem prawdziwej szkockiej whisky, pyszny z rybami, pomidorami nadziewanymi krewetkami, grillowanym mięsem, jako dip do surowych warzyw, idealny z frytkami i przekąskami.
Brazil
Emulgowany sos z ananasem i ziołami, słodkawy sos na bazie majonezu i ananasa, z nutką curry, idealny do kurczaka, egzotycznego kebabu, przekąsek.
Riche
Emulgowany sos z warzywami i ziołami, sos tatarski w różowym kolorze z nieco bardziej pikantnym akcentem, smakuje wyśmienicie z belgijskimi frytkami.
Samurai
Emulgowany sos z ziołami, bardzo ostry sos na bazie majonezu i papryczek chili, z bogatym posmakiem, smaczny z frytkami i przekąskami.
Tartare Maison
Emulgowany sos z ziołami i warzywami, to domowy sos tatarski, pyszny z belgijskimi frytkami, ale także gorąco polecany z potrawami z ryb i mięsa.
Texan Burger Sauce
Zemulgowany sos bazie majonezu pikantnie przyprawiony, sos na bazie sosu Andalouse, a więc nieco słodkawy, ale w połączeniu z pikantnymi ziołami, stanowi idealne połączenie z frytkami lub przekąskami.
Thailandaise
Zemulgowany sos o lekko słonym i pikantnym posmaku, ten subtelny sos tajski powstał na bazie majonezu o lekko słonym i ostrym posmaku, idealny z frytkami i przekąskami.
Vinaigrette
Wyrafinowany i lekko kremowy, zemulgowany winegret ziołowy z zaakcentowanym smakiem szczypiorku, orzeźwienie do wszystkich mieszanych sałatek, surowych warzyw oraz zimnych dań rybnych lub mięsnych.
Tłuszcz wołowy 100% rafinowany
- bez barwników,
- bez konserwantów,
- bez dodatków.
Tłuszcz wołowy jest nierozerwalnie związany z tradycją belgijskich frytek: nadaje im charakterystyczny smak, który tak bardzo kochamy oraz wyjątkową chrupkość. Może być używany również do smażenia produktów mięsnych, ryb, placków ziemniaczanych, pączków, naleśników, warzyw, zarówno na patelni jak i na głębokim tłuszczu. Idealny do smażenia potraw w domu i gastronomii. Obniża koszty poprzez dłuższy czas użytkowania w stosunku do olejów. Nie zmienia smaku smażonych potraw, a wręcz przeciwnie, uwydatnia ich smak. Nie utlenia się i nie jełczeje. Dostępny w opakowaniach: 1 kg, 5 kg, 10 kg